Lean

Nyenrode Lean Institute

Lean Management

Lean is een managementfilosofie die erop gericht is om verspillingen te elimineren. Verspillingen kosten tijd en geld. Lean Management is erop gericht om interne processen te verbeteren. Dit stelt uw organisatie in staat om beter te voorzien in de behoefte van de klant en als organisatie te groeien. 

De visie van het Nyenrode Lean Institute is Lean leren, Lean leiden en Lean zijn. In het Nyenrode Lean Institute zult u de werking van de Lean managementfilosofie ervaren en daadwerkelijk leren implementeren in de simulatie-omgeving.

Het Nyenrode Lean Institute bevat een experiental learning center en een research center. Het biedt diverse mogelijkheden voor u als individu of voor uw gehele organisatie. Ontdek ook de mogelijkheden om Executive Partner te worden.

Brochure en meer informatie
Wilt u meer weten over de Lean managementfilosofie of het aanbod van het Nyenrode Lean Institute? Download dan nu de Lean brochure of vraag de hardcopy aan bij Marieke van der Mark, via lean@nyenrode.nl of +31 (0)346 291 740. Marieke bekijkt graag samen met u welk programma het meest geschikt is voor u of uw organisatie.